Hvordan virker det.?

1: Hvordan virker det? ( 2580 8047 / 2580 8048 )

Det første du skal gøre er naturligvis, at kontakte os, så vi kan få en snak om dine muligheder ved et privat salg. Vores ambition er at have tilfredse kunder – og kan vi hjælpe dig er vi naturligvis rigtig glade. Hvis ikke, hjælper vi dig naturligvis videre på bedst mulig måde med, at få solgt din bolig og/eller ejendom.


2: Uforpligtende møde.

Vi aftaler et møde, hvor vi sammen kan gennemgå din ejerbolig, eller ejendom. Hvis du foretrækker, at vi gør det uden din tilstedeværelse, gør vi også gerne det. Ved gennemgangen vil vi vurdere, hvad der er af muligheder. Er du interesseret i et privat salg, så kontakt os endelig.

Indenfor få dage, vil vi derefter kunne præsentere dig, for et tilbud på din bolig og/eller ejendom. Det står dig naturligvis frit, at afvise vores tilbud, såfremt du ikke måtte være tilfreds med det.


3: Køb af din Ejerbolig / Ejendom.

Vi forstår, hvor vigtigt det er for dig som sælger, at have det fulde overblik over hele processen. Derfor sørger vi for, at du får den rette rådgivning om alle faser af salget. Vi tager hele tiden udgangspunkt i dine ønsker og behov, og sammen med dig planlægger vi en tidsplan, som er skræddersyet til dig.

Vi vil bestræbe os på, at imødekomme dit ønske om en bestemt overtagelsesdag, såfremt det er praktisk muligt for os.


Hvis du er interesseret, kan du kontakte os på:

Tlf. 2580 8047 / 2580 8048 eller mail mail@ejerboligidk.dk.